Projekti

Svi naši projekti nastali su uz kafu, mnoooogo smijeha i kolača što je uticalo
na kreativnost (i kilograme).

Sve smo začinile sa mnogo ljubavi koja nam je vraćena osmijehom najmlađih
učesnika naših manifestacija.

Kada smo osmišljavale projekte kroz koje smo edukovale djecu, mame ili djecu uopšteno,
kretale smo od sebe. Od naših želja i potreba.
Željele smo projekte koji su realni, ostvarivi, konkretni i korisni.

DIGITALNA AKADEMIJA ZA MAME 2018

Prvi projekat „Digitalna akademija za mame 2018“ organizovali smo uz podršku Grada Banjaluka. Besplatnu obuku iz oblasti digitalnog marketinga prošlo je 30 nezaposlenih žena, prvenstveno mama.

KULTURICA 2018

Projekat “Kulturica 2018” je održan u Banjaluci takođe uz podršku Grada Banjaluka. Osnovna ideja projekta bila je približiti djeci Banjaluke i okoline pozorišnu umjetnost, naviku i kulturu odlaska u pozorište i postavljanje temelja kulture kao sastavnog dijela odrastanja i obrazovanja.

POZORIŠTE BEZ GRANICA 2019

Uz podršku Grada Banjaluka, a u saradnji sa Gradskim pozorištem “Jazavac” realizovan je projekat “Pozorište bez granica” koji je imao za cilj promociju kulture u prigradskim mjestima.

DIGITALNA AKADEMIJA ZA MAME 2019

2019. godine nastavljamo sprovođenje pilot-projekta iz prethodne godine koji je pokazao odlične rezultate na polju edukacije i ekonomskog osnaživanja žena, te ponovo organizujemo “Digitalnu akademiju za mame”.

KULTURICA 2019

“Kulturica” je održana i 2019. godine, a osnovna ideja ovog projekta je, kao i prethodne godine, bila približiti djeci Banjaluke i okoline pozorišnu umjetnost, naviku i kulturu odlaska u pozorište i postavljanje temelja kulture kao sastavnog dijela odrastanja i obrazovanja. Sve to približili smo im kroz igru, zabavu, izradu dječijeg “umjetničkog djela”, interaktivno druženje i poklone.

KONFERENCIJA ZA TRUDNICE 2020

U saradnji sa portalom za trudnice i mame MamaKlik organizovali smo “Prvu regionalnu online konferenciju za trudnice” na kojoj smo, sa veoma stručnim i zanimljivim  predavačima obradili razne teme –  od prenatalne pripreme do same trudnoće, poroda, brige o novorođenčetu i slično.

projeka zdrave uzine

ZDRAVE UŽINE 2021

Projekat “Zdrave užine” namijenjen je srednjoškolcima, studentima i generalno omladini do 30 godina na teritoriji RS. Kroz zanimljivo interaktivno predavanje nutricioniste omladina je dobila informacije o: zdravim obrocima, kombinovanju namirnica, praćenju zdravstvenog stanja i uticaju ishrane na isto.

projeka zdrave uzine

KONFERENCIJA "ŽELIM BEBU" 2021

ONLINE KONFERENCIJA „Želim bebu“  bila je posvećena borbi protiv steriliteta, a okupili smo sjajne predavače i vrhunske stručnjake da, svim parovima koji se bore sa problemom steriliteta, pruže savjete koji mogu da ih dovedu do toliko željenog cilja.

Piši nam

Ukoliko imaš ideju koja je kreativna, korisna i doprinosi poboljšanju položaja žena i djece – javi nam se!

Zajedno možemo nekome uljepšati dan a možda i djetinjstvo.